Triatlon#ord på instagram

Skriv det triatlon-ordet du liker best på en lapp og ta bilde av deg selv eller en annen triatlet. Tagg bildet med #3atlet og #ord og så er du med i konkurransen om en våtdrakt, triatlondrakt eller calf guards fra 2XU!

Ord_Lingsom

Den 16. november er det forbundsting og et av dokumentene som styrer forbundet er den strategiske planen. Det dokumentet er trolig ikke sengelektyre i de tusen triatlonhjem, men dokumentet er fullt av gode mål og gode ord. Vi har latt oss inspirere av denne setningen og flere andre:

"Norsk triathlon skal være preget av: Mestring, begeistring og grensesprenging. Åpenhet og inkludering, alle skal føle seg ivaretatt uansett ambisjoner og nivå."

Redaksjonen føler seg hjemme i en slik beskrivelse av norsk triatlon og en slik målsetting. Og vi ønsker at du i tiden frem mot tinget skal velge ditt triatlon-ord, skrive det bildet på en lapp med en # forran og ta et bilde av deg selv eller en annen triatlet med den lappen. Legg bildet ut på instagram, tagg bildet med #3atlet og #ord og så er du med i konkurransen om en våtdrakt, triatlondrakt eller calf guards fra 2XU!

Vinnere avgjøres ved loddtrekning og det er et lodd pr. deltagende triatlet!