Triathlonsamling Beitostølen

I helga var 20 entusiastiske deltagere fra Østlandet og Veslandet samlet til triathlonsamling i regi av HOW2. Målet var å lære mer om triathlon for å være enda bedre forberedt til neste sesong.

Av: Haavaard Nordgaard

Triathlonsesongen er over for de fleste av oss, og det er tid for nye planer og mål for neste sesong. I helga var 20 entusiastiske deltagere fra Østlandet og Vestlandet samlet til triathlonsamling i regi av HOW2. Målet var å lære mer om triathlon for å være enda bedre forberedt til neste sesong. 

bilde (7)

Deltagerne var oppdelt i to grupper. Kristin Lie holdt kurs for en jentegruppe med nybegynnere, og instruktørene Jon Thorp, Håvard Nordgård og Kari Uglem veiledet den andre gruppa med aktive triathleter. Fokus for helga var svømme - og løpsteknikk, hvor tiden mellom øktene ble brukt til teori om utholdenhetstrening. Det sosiale var viktig med mange felles måltider. God mat og super service fra Radisson Blue la grunnlag for at gjengen ble sammensveiset og det ble diskutert triathlon og utvekslet erfaring til langt på natt.

bilde (8)

En av deltagerne hadde 20 års erfaring med triathlon og når Jon Thorp og Kristin Lie i tillegg øser av all sin erfaring blir det mange gode og nyttige tips å plukke opp for de som har startet med triathlon i senere tid.