Team 3atlet - et team i arbeid og utvikling

I 2013 kom et nytt Team på banen. Et team som ikke er helt som alle andre team.

Team3atlet_rygg
Foto: Dag Oliver

I 2013 så en del av dere på konkurranser, på treninger og på veien en eller flere "utøvere" med «Team 3atlet» på ryggen, på lua eller på låret.

De som har en lue, en sykkeltrøye eller en vindjakke med «Team 3atlet» er en av de som får nettsiden vår og 3atlet på facebook, instagram og twitter til å fungere. Det er de som skriver, de som ordner økonomien, tar bilder og designer drakter og t-skjorter. F.eks.

Vi regner med at de fleste som har vært i kontakt med oss har skjønt det, men for sikkerhets skyld: www.3atlet.no er et 100% dugnadsprosjekt. På samme måte som det meste annet som skjer i triatlon-Norge; forbund, klubber eller konkurranser så gjør vi dette fordi vi har lyst til å skape fremdrift, litt liv og litt moro. På vår måte så jobber vi for å spre informasjon, glede og av og til irritasjon knyttet til triatlonsporten.

Foto Siv Hamre
Foto: Siv Hamre

3atlet – fordi det er gøy å skape noe

Ingen av de som jobber med 3atlet får lønn og som oftest har de betalt bensin, tellerskritt , bompenger og fergetrurer selv. Vi har i noen år prøvd å skape noe rett og slett fordi det er gøy å få nye ting til å skje.

3atlet i dag består av Janne Syversen, Sigrund Drivenes, Frank Gøran Pedersen, Erik Jungeling, Cathrine Claussen Mediaas, Jørgen Melau, Olav Marcus Wendel, Hårek Stranheim, Øyvind Lillehagen og Bent Olav Olsen. Rundt om i landet er det noen som sender oss stoff når de føler de har noe å skrive om og så får vi masse hjelp av Henning Smogeli hver gang vi har et designbehov.

Janne

Team 3atlet – fordi vi vil gi noe igjen

Fra Trimtex har vi fått Team 3atlet – tøy. Tøyet er i fantastisk kvalitet og Filét-design og det kom til den dagen det ble lovet. Siden redaktøren av 3atlet opp gjennom årene har vært involvert i noen draktprosjekter, så vet han hvor unikt det siste er.

Med «Team 3atlet» markerer vi at www.3atlet.no er et dugnadsprosjekt. Et dugnadsprosjekt der det ikke sitter en eier og skummer fløten. De midlene som vi får inn fra reklame etc de skal vi bruke slik at det er moro å være med og jobbe for 3atlet.

Med «Team 3atlet» så markerer vi også at vi er åpne for nye «medarbeidere». Vi lover ikke lønn, men vi lover at du skal få litt utstyr, at kostnadene dine skal bli dekket og at du skal få være med på et positivt «overskuddsprosjekt».

Som med alt mulig annet her i verden, hvor mye du får ut av det er avhengig av hvor mye du legger inn i det.

Eller med andre ord: «Life is like a sewer, what you get out of it depends on what you put in to it» T: Lehrer