Ordfører_tønsberg

Nordisk mesterskap til Tønsberg 17. august 2013

De nordiske triatlonforbund har valgt å legge Nordisk mesterskap i triatlon for ungdom og junior til Tønsberg og ordføreren ønsker velkommen.

Pressemelding NTF Oslo 24.05.13

Mesterskapet kommer til å kjøres i forkant av G-Sport Tønsberg By Triathlon lørdag 17. august. President i Norges Triathlonforbund Arild Andersen sier: "Tønsberg er et perfekt sted for våre våre nordiske ungdommer å sette hverandre i stevne. Kommunen har med sin støtte til Tønsberg By Triatlon vist at de satser på triatlon. Tilretteleggingen som gjøres med løyper midt i sentrum på stengte veier, gir en unik mulighet for både utøver å publikum for å få oppleve en fantastisk konkurranse. Tusen takk til Tønsberg kommune for å satse på triatlon"

"Vi vil sørge for at alt legges tilrette for at Nordisk Mesterskap for junior og ungdom i Tønsberg blir så vellykket som mulig. Velkommen til et mesterskap som krever mestring og utholdenhet, allsidighet og sprenger grenser. Dette begeistrer mange og jeg er sikker på at vi i Tønsberg tar imot ivrige utøvere på høyt nivå. Byen byr på mange muligheter og har fasiliteter som passer folk i god form. Velkommen !!!!" sier ordfører i Tønsberg, Petter Berg.

Stevneleder Fredrik Mandt forteller: "4 idrettslag og over 150 frivillige vil stå klare i Tønsberg for å ta imot ungdommene denne lørdagen i august. Vi vet at ungdommene vil levere stor idrett og spektakulær underholdning med positivt fortegn, vi skal sørge for å fylle opp brygga med entusiastiske tilskuere. Det blir et lite stykke norsk triatlonhistorie å se ungdommene stupe fra brygga i Tønsberg"

Det er forøvrig fortsatt ledige startplasser til G-Sport Tønsberg By Triatlon. Me andre ord, her er muligheten for å bivåne noen av europas beste juniorer konkurrere, kjøre en sprinttriatlon selv og ikke minst avslutte med en ettermiddag og kveld blant Tønsbergs mange spisesteder og kulturtilbud.