Du er her: Hjem/3atleter/Klubber
team-nakamura-stor

Pressemelding

Team Nakamura 2011

Spennende nyheter fra et av Norges mest profilerte triatlonlag. Intersport fortsetter med sin satsning på triathlon og tegner ny to års avtale. Team Nakamura presenterer også Nakamura DAMER.

 Pressemelding:

Ved å styrke laget på både herresiden og damesiden vil Team Nakamura Triathlon være med på å prege norsk triathlon i 2011. Med sykkelmerket Nakamura, og en rekke sponsoravtaler skal Team Nakamura triathlon stå sterkt utstyrsmessig i 2011 sesongen. I 2010 ble de 3 beste sykkeltidene på Norseman Xtreme Triathlon satt på en Nakamura TT. Sponsorsamarbeidet over nye to år med Intersport, muliggjør denne satsniningen. Team Nakamura Triathlon 2011 er en del av Intersports sykkelstrategi. Team Nakamura Triathlon vil sykle på Nakamura Pursuit Custom TT, med full SRAM Red R2C og Zipp hjulsett.

- Triathlon er en sport i sterkt vekst. Nye arrangementer dukker opp over hele Norge. Svømmehallene er fulle av triatleter som vil lære seg å svømme. Team Nakamura Triathlon skal være med utvikle norsk triathlon både på arrangement og elitenivå. Med 9 sterke utøvere skal vi ha en  tilstedeværelse på alle arrangementer i Norge. Derfor er det naturlig å bygge et Team gjennom Intersport sier team manager, Tom Remman.

Utøvere og publikum vil registrere lagets sterke tilstedeværelse under de mest sentrale sykkel- og triathlonarrangementene i Norge. Blant annet vil Team Nakamura Triathlon ha en dominerende tilstedeværelse på verdens hardeste Ironman-distanse - Norseman. Også gjennom forbundets satsning på Norgescup og ITU stevner vil utøverene stille sterkt. Hawaii deltakelse er også viktig for laget.

-Vi arrangerer igjen Intersport Tri Idol på Geilo 30 juni- 3 juli. Dette vil bli en Pre Race Norseman Camp, også med mulighet for sikre seg en startplass på Norseman 2011, sier Remman
 
Team Nakamura Triathlon presenterer stolt utøverene for 2011:
 
Nakamura Damer:

Brita Cecilie Mustad, Langesund
Brita er igjen klar for triathlon og med sin sterke løps -og sykkelkapasitet vil hun helt klart være med å prege norsk triathlon i 2011
Hun har vunnet en rekke motbakkeløp og med sin sterke allround prestasjon i birkebeinertrippelen, viser hun seg som en sterk triathlet. Hun vil ha fokus på NC og NM samt andre multisport arrangementer.

Mette Pettersen Moe, Oslo
Mette tok en overraskende seier i årets Oslo Triathlon. Hun er tidligere konkurransesvømmer på høyt nivå. Etter å ha lånt en sykkel uka før Oslo triathlon, overbeviste hun seg selv og andre om at dette kan gå fort med med en Nakamura TT Custom. Mette jobber på SATS og er solid trent gjennom mange år, noe hun også viste gjennom trippelen med plasseringen etter Brita. Mette satser på prestere gjennom NC og NM samt andre multisportarrangementer.

Hilde Hoff, Oslo
Hun er full av pågangsmot og selvtillit, etter en spennende debutsessong med Norseman. Hilde jobber i Gresvig systemet.
Norseman er satsningområdet, og Hilde trener systematisk inn i mot 2011 sesongen. Med svømmere på laget ligger alt til rette for å takle det våte element. 

Følg våre jenter på www.twitter.com/Nakamurgirls og på Facebook. Dette blir en meget spennende satsning mot større bredde på laget.
 
Team Nakamura Triathlon består av følgende herrer:

Nakamura Herrer:  I år vil laget bestå av 6 utøvere.

Ny på Team Nakamura er Even Hersleth som etter en kanonsessong befestet sin posisjon som topptriatlet. Even vil satse på ITU og representere Norge på utenlandske konkurranser. Even er som kjent en sterk løper og syklist noe som også laget vil benytte seg av.  Vi ønsker Even varmt velkommen til vårt TEAM.

Utøverene for 2011 sesongen:
Tom Remman, Norseman og Ironman, NC
Even Hersleth, ITU og NC
Erik Guldhav, Ironman og NC
David Ekroll, Ironman, Norseman og NC
Bjørn Skollerud, Ironman og NC
Øystein Askjem, NC
Følg gutta på www.twitter.com/nakamuragutta

Vi
ser med spenning på 2011 sesongen og både jentene og guttene vil yte sitt beste for å sette preg på norsk triathlon. Gjennom nyvinninger av arrangement og camper vil TEAM Nakamura Triathlon være synlig både for publikum og andre utøvere, sier Tom Remman.