39942_460252636062_567466062_6844159_3177348_n[1]_350x297

Velkommen til oss!

Rart å gå inn på en ny nettside om favorittaktiviteten? Velkommen til oss! Føles det pussig å snuble over noe helt nytt, like nytt som interessen din for triatlon? Velkommen til oss!

Blir du lettere irritert over nok en nettside om triatlon? Kan ikke folk samarbeide og samle seg i stedet for å lage noe nytt hele tiden? Velkommen til oss!

Hvis dette er litt rart for deg, så skal vi love at det er litt rart for oss også. Etter en lang modningsprosess og en ganske kort etableringsprosess så er vi her med første utgave av 3atlet. I prosessen har vi hatt tro på oss selv og så er det noen firma som har hatt tro på prosjektet og hjulpet til slik at vi i dag kan lansere 3atlet. Dere skjønner hvilke firma det er når dere ser dere rundt. Tusen takk til dere som hadde tro på oss! Dere er viktige støttespillere for store deler av triatlon-Norge og nå også for oss.

3atlet representerer noe nytt i Norge. At triatlonnettsider er drevet frem av entusiaster er ikke noe nytt, men vi håper at det er en gladnyhet med en nettside helt uavhengig av forbund og klubb. Og vi ønsker å gjøre noe nytt og være med på å drive sporten fremover uten å være bundet opp av annen lojalitet enn kjærligheten til sporten vår.

Som 3atlet ønsker vi å gjøre mye, men mest av alt ønsker vi å gjøre en forskjell, som det ville hett hvis vi kunne oversette direkte fra engelsk. Vi vil være med på å utvikle denne sporten som vi er så glad i ved å servere resultater, reportasjer, intervjuer, betraktninger, ytringer, bilder og video. Vi skal bringe de glade historiene, de triste historiene og de kritiske historiene. Og vi håper at du som er triatlet, arrangør, team- eller klubbleder vil oppdage at siden ikke bare er en kilde til informasjon, men også til å få ut informasjon.

Helt til sist noen ord til en potensielt stor gruppe. Synes du det er lite på denne siden og hvorfor har de ikke skrevet noe om det jeg interesserer meg for? Kjempevelkommen til oss, du er en av våre viktigste lesere!

Les oss og bruk oss, det er derfor vi er her og det er derfor vi vil være her.

Velkommen til www.3atlet.no

Mvh

Bent Olav Olsen
Ansvarlig redaktør